KRISTENT FELLESSKAP FOR MENN

KFFM

Se dere ikke tilbake, gå den vei som er startet

for

Jeg åpner en ny dør og gjør noe nytt.

For noen år siden fikk jeg et syn av Gud. Han samlet alt sitt folk, alle sine forskjellige menigheter og slo en ring av åndelig mur rundt dem. I muren satte Han mennesker som åpent sto frem. Disse ble utstyrt med ”åndelig rustning og sverd” kunnskap og visdom. Ikke gjennom lange studier, men ved Guds visdom der Han ledet forsamlingen.

 

GUD ønsker å styrke mannen så de løfter Guds åndelige sverd mot de onde makter som forsøker å ødelegge det folk som ønsker å høre Ham til.

 

Fra mitt ståsted synes tanken umulig, men ikke for GUD. Så er det ikke jeg eller vi som skal prestere, men Herren som gir innsikt, visdom og handlekraft i rett tid. Han ønsker å fremstille oss både samlet og enkeltstående som sitt redskap. Tiden er kanskje kortere enn vi liker å forestille oss, men når vi ser hvordan verden forfaller og religioner og kristendom rotes sammen og angripes, vet vi fra Bibelen at tiden er kort.

 

Det finnes ingen gråsone i Herrens budskap, sannheten setter mennesker i frihet. Når det skinner igjennom vil folk undre seg og komme, og samtidig finner de at sykdommer og andre plager kan leges.

 

Det er fantastisk når Gud fører menn sammen og bruker sin visdom og kraft gjennom dem i rette tid. Herren ønsker å ruste sitt folk i Den Hellige Ånd og skjenke sine retter gjennom visdomslære og vitnesbyrd.

 

Med bakgrunn i ovennevnte blir ikke KFFM som en menighet, men til oppbyggelse av de frelste, som skal ivareta Herrens utvalgte. Når dette er sagt vil vi haste og si, vi gleder oss over ufrelste som kommer og tar godt vare på dem. Sannelig er det alvor, men vi skal slett ikke gi slipp på gleden i våre møter. Både sosialt med god frokost, musikk, sang og humor, samt liv og glede skal kjennetegne oss, for så er vi på linje med Herren og virker for Ham.


Samlingen finner sted første lørdag hver

måned kl. 09.00 frokost kr. 150,- pr stk.


Du kan også delta uten frokost eller komme direkte

til møtet kl. 10.30 omkostningsfritt.


Du finner oss på:

Thon Hotell Linne, Statsråd Mathiesens vei 12.

Beliggenhet nedenfor Bjerkebanen travbane i Oslo. 

T-banen stopper på Vollebekk ca. to hundre meter fra hotellet.


Ta med venner og vær

VELKOMMEN TIL FROKOSTMØTE

på Hotell Linne med Guds ord, Åpenbaringer,

Frie Vitnesbyrd, Bønn, frisk Sang og Musikk.


Thon Hotell Linne

Statsråd Mathiesens vei 12, 0598 Oslo                                                              Det er god parkering med El. ladning.

For kr. 150,- samles vi til en storslått frokost som serveres frem til kl. 10.00. Ønsker du bare kaffe er det gratis. Vi    hygger oss med frokost til møtet åpner kl. 10.30. Tilgang med T-banen: Nr. 5 mot Vestli stopper på Vollebekk to

hundre meter fra hotellet (ca. 10 min. reisetid). Buss Nr. 60 stopper ved hovedinngangen (ca. 40 min. reisetid).

____________________________________________________________________________________________________________

Knut Karlsen Tlf. 907 20 491                               Ole August Mellegaard Tlf. 922 95 570                                     Knut Enebakk Tlf. 901 05 875
I 2004 åpnet Herren dørene for en ny sterk virksomhet basert på Menn, med Jesus i sentrum.

Den første lørdagen i hver måned samles vi til frokost og levende møter på Thon Hotell Linne.

I vår første samling i 2004 møtte Gud oss med en åpenbaring der budskapet lød: