KRISTENT FELLESSKAP FOR MENN

KFFM

Inviterer til frokostmøte i salongen

 

Thon Hotell Linne


Hei brødre. Så er det møte på Linne igjen. Bortsett fra at det ene vitne som     misforsto, og ble nærmest en tale nr. 2 (vi skjerper oss) var selve hovedtaler fin.      Det ble mange interessante vitner. Vil nevne både Per H. og broderen med bondegården.

 

Sistnevnte kommer og vitner /taler denne lørdagen. Herren har faktisk gitt han           en stor bondegård med den beste jorden på Sørum, og en av landes største hønsefarmer. Han er opprinnelig lærer, men la inn et lavt bud, og fikk allikevel     tilslag på gården. Etter som han vitnet, viste seg at Gud hadde spesielle planer         med det hele. Dette skal vi høre mere om brødre. Hans navn er Bjørn Weydahl.


Nå vil vi sørge for å gi Roar Grande mer tid med herlig lovsang, slik at vi          kommer inn i en god åndelig nærhet til Gud. Vi hadde mer av det i tidligere            tider, faktisk så sterkt at det var vanskelig å stå på bena. Jeg ønsker å oppleve           mer av dette, hvor Den Hellig Ånd kan ta grep om møtene, og føre oss dit Han          vil. Vi trenger det i disse vanskelige tider vi går inn i, og kjenne at vi tilhører i himmelen.

    

Vi sees på Linne brødre.

Alle er hjertelig

VELKOMMEN TIL FROKOSTMØTE

på Hotell Linne med Guds ord, åpenbaringer,

frie vitnesbyrd, bønn, frisk sang og musikk.

 

Lørdag 7 november 2020


Thon Hotell Linne

Statsråd Mathiesens vei 12. 0598 Oslo.                                                                             Det er god parkering med El. ladning.

For kr. 150,- samles vi til en storslått frokost som serveres frem til kl. 10.00. Ønsker du bare kaffe er det gratis. Vi hygger oss til møtet åpner i salongen ca. kl. 10.30. Tilgang med T-banen: Nr. 5 mot Vestli stopper på Vollebekk  to hundre meter fra hotellet (ca. 10 min. reisetid). Buss Nr. 60 stopper ved hovedinngangen (ca. 40 min. reisetid fra sentrum).

_____________________________________________________________________________________

  Knut Karlsen Tlf. 907 20 491                                  Ole August Mellegaard Tlf. 922 95 570                             Knut Enebakk Tlf. 901 05 875 

Vår E-post: knut.enebakk@getmail.no                                      Webside: www.kffm.net